💐❣ Current Affairs 20 September💐❣


1. In which state did Amazon India set up an all-women delivery station?
Ans. Gujarat

2. Who has announced to appoint whom as its brand ambassador for the soon-to-be-launched SUV model Urban Cruiser?
Ans. Ayushman Khurana

3. Which university established a special blood bank for dogs?
Ans. Guru Angad Dev University of Veterinary and Animal Sciences

4. According to the latest report of National Statistical Organization on Education, how many percent of students go to foot school in India?
Ans. 59.7%

5. Sabri Nath died of a heart attack in September 2020, he was related to which field?
Ans. acting

6. Which country banned the use of the Chinese app Tick Talk and WeChat?
Ans. America

7. Where did the 13th edition of the Indian Premier League begin?
Ans. Abu Dhabi (United Arab Emirates)

8. In which state BJP launched a book named "Seva Hi Sangathan"?
Ans. Meghalaya

9. Which union territory became the 10th state to be part of the National Generic Document Registration System?
Ans. Jammu and Kashmir

10. Every year, when is World Water Monitoring Day celebrated?
Ans. 18 September