💐❣ Current Affairs 19 September💐❣


1. Which state ranked first in the All India Happiness Report?
Ans. Mizoram

2. Which state issued Anna Utsav ration cards under Annapurna scheme?
Ans. Madhya Pradesh

3. In which company did Tencent invest $ 62.8 million?
Ans. Flipkart

4. Who has given the second outstanding institute Vishwakarma Award in 14 categories in virtual form?
Ans. Ramesh Pokhriyal Nishank

5. Who joined hands to develop new smart glass in Facebook?
Ans. Ray Ban

6. Who inaugurated India's first Journal Aviation Terminal at Delhi Airport?
Ans. Hardeep Singh Puri

7. In which state Sanitation Cafe was inaugurated?
Ans. Himachal Pradesh

8. Ashok Gasti died in September 2020, he was related to which field?
Ans. Politics

9. Union Minister Harsimrat Badal resigned which ministry did he have?
Ans. Union Ministry of Food Processing Industries

10. India's first online related channel of which company will go live on 23 September 2020?
Ans. Apple